close

Dezittere DZT gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier onze privacy verklaring.

Previous
Next

DAVO luxe album België IX (2016-2020)

Referentie D1159PR
€ 190,00
€ 171,00 10% korting
Inclusief belasting
* inclusief beschermcassette
* bladen voor postzegels en blokken
* met de afbeeldingen voorgedrukt en met klemstroken
Stockproduct

Davo Postzegelalbum België IX luxe


Dit album is opgebouwd uit een gewatteerde kaft in kunstleder bedrukt met het wapen van België en romeins cijfer IX en voorzien van houtvrije postzegelbladen waarop de afbeeldingen van de postzegels voorgedrukt zijn (zwart-wit). De voorgedrukte afbeeldingen van de postzegels hebben als voordeel dat u nooit hoeft te twijfelen of de postzegels wel op de juiste plaats geclasseerd zijn. De luxe bladen van Davo zijn ook steeds voorzien van klemstroken. Dit is een dubbele plastiek folie (weekmakervrij) waar de zegels tussen gestoken kunnen worden zodat de gomlaag niet beschadigd wordt. Het luxe Davo album België 9 bevat de bladen voor de postzegels en blokken van Belgie van het jaar 2016 en 2017 en 2018 en 2019 en 2020. De luxe Davo albums zijn steeds voorzien van een stevige beschermcassette zodat uw album mooi recht kan gezet worden op een boekenrek of in uw kast. Het gamma Davo albums België bestaat uit 9 basis albums voor het opbergen van uw postzegels en blokken van België, telkens voorzien van een Romeins cijfer (I t/m X). Daarnaast zijn er nog enkele aanvullende albums zoals de albums Davo België postzegelboekjes, velletjes, S en zonder nummer.

Waarom uw Belgische postzegels verzamelen in Davo albums


Het grote voordeel van het verzamelen van Belgische postzegels in albums van Davo is het feit dat dit merk zich zeer sterk concentreert op de Nederlandse en Belgische markt met als gevolg dat er bijna voor elke Belgische filatelistische uitgave wel een blad voorzien is in deze albums. Zo bent u niet genoodzaakt van blanco bladen zelf te gaan bedrukken. Door het handige systeem met de 2 vijzen kan u steeds bladen toevoegen in uw album of deze van plaats verwisselen

Inhoud Davo luxe album België 9


Bladen 292 tem 302, B185 t/m B246.
Materiaal leer / kunstleer|papier / karton
Land / werelddeel Belgie
Jaartal 2016, 2017, 2018, 2019, 2020
Kleur blauw
Formaat A4
Versie Luxe
Ringen / gaten 2