Omwille van het coronavirus zullen onze winkels te Brussel, Oostende en Hasselt gesloten zijn tot 5 april 2020.

Het magazijn te Tielt-Winge blijft de online bestellingen verder verwerken. U kan echter niet meer langs komen voor aankopen.

In prijs verlaagd! Leuchtturm catalogus euromunten editie 2020 Franstalig Bekijk groter

Leuchtturm catalogus euromunten editie 2020 Franstalig

LEUCHTTURM 361353

Nieuw product

* van alle euromunten
* franstalig
voor de nederlanstalige versie klik hier

Meer details

Stockproduct

11,66 € incl. btw

-10%

12,95 € incl. btw

Meer informatie

Leuchtturm catalogus euromunten editie 2020 FR


Leuchtturm Catalogus euromunten (incl. catalogusprijzen,oplages,…) van alle euromunten en ook de biljetten van 1999-heden editie 2020. Deze franstalige euromuntencatalogus is de referentie onder verzamelaars van euromunten met een afzonderlijke bijlage met de opsomminng van alle 2 euro herdenkingsmunten. Naast de 2€ munten zijn ook alle andere euromunten (3€, 10€, …) opgenomen in dit werk en mag men aannemen dat indien een euromunt niet in deze catalogus staat, het ook geen officiële euromunt is. Alle landen van de monetaire eurozone zijn opgenomen (Andorra, België, Cyprus, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Finland, Frankrijk, Letland, Litouwen, Monaco, Ierland, Portugal, Spanje, Oostenrijk, Luxemburg, Italië, Oostenrijk, Slovakije, Slovenië, Vatikaan, San-Marino, Nederland). De leuchtturm euromunten catalogus bestaat in het frans, nederlands, engels en duits.
Deze catalogus van de euromunten en 2-euromunten verschijnt jaarlijks nieuw in de loop van december.

Datasheet

Land / werelddeelNederland,Slovakije,Malta,Cyprus,Estland,Andorra,Letland,Litouwen,Liechtenstein,Slovenie,Ierland,Portugal,Frankrijk,Belgie,Finland,Griekenland,Italie,Luxemburg,San Marino,Oostenrijk,Spanje,Duitsland,Monaco
Jaartal2019,2020
Materiaalpapier / karton
Soortvoor euromunten