close

Dezittere DZT gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier onze privacy verklaring.

Previous
Next

DAVO stroken Cristal

Referentie D60
€ 7,75
€ 6,98 10% korting
Inclusief belasting
* glanzend met transparante achtergrond
* maak rechts uw keuze voor de maat
Maat
Stockproduct

DAVO KLEMSTROKEN CRISTAL


De transparante (Cristal) klemstroken van Davo zijn opgebouwd uit 2 op elkaar gelaste kunststof folies. Beide lagen zijn transparant van kleur zodat u, indien u beschikt over voorgedrukte bladen, de afbeeldingen van de zegel nog kan zien door de klemstrook. De onderlaag is ook voorzien van gom (lijm) zoals een postzegel zodat u deze kan bevochtigen en op uw bladen kan bevestigen. Wij raden aan van de strook niet volledig te bevochtigen maar enkel een strook van ongeveer 1 cm. om te voorkomen dat uw bladen gaan krullen.

Voor welke maat van zegels zijn de Davo klemstroken geschikt?


De maat van de klemstroken geeft steeds aan voor welke hoogte van postzegels deze klemstrook geschikt is. Bijvoorbeeld de Davo strook C24 is dus geschikt voor zegels met een hoogte van 24 mm. en de strook zelf is 4 mm. hoger (in dit geval dus 28 mm.) zodat er bovenaan en onderaan de postzegel 2 mm. spatie is. De lengte van de stroken kan u zelf op maat afsnijden. Afmetingen met een * zijn veel voorkomende afmetingen voor Belgische zegels. De Cristal stroken van Davo hebben een transparante achtergrond en zijn glanzend. Afmeting van de strook in mm. 215x28
Materiaal plastiek / PVC
Kleur transparant
Soort transparante stroken Cristal