close

Dezittere DZT gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier onze privacy verklaring.

BETAALMOGELIJKHEDEN

Artikel 8 – Betaling en facturatie

De betaling dient door de klant te worden uitgevoerd binnen een termijn van 1 week na de bestelling. Bij gebreke aan tijdige betaling wordt de bestelling als onbestaande beschouwd, zonder dat daarvoor door de klant aan D.Z.T. een eis tot schadevergoeding kan worden opgeworpen.

De levering van de goederen geschiedt pas vanaf de ontvangst van de betaling door D.Z.T.

Bij de levering van het goed zal de klant een voor voldaan ondertekend factuur ontvangen van D.Z.T.

De klant heeft volgende betalingsmogelijkheden:

1. Bancontact/Mister Cash (geen extra kosten):

Bancontact/Mister Cash maakt het mogelijk om rechtstreeks online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken. De klant betaalt via de vertrouwde en beveiligde omgeving van diens eigen bank met een unieke TAN (Transaction Authorization Number). De beveiliging wordt per individuele bank geregeld en gewaarborgd.

2. Sofort Banking (geen extra kosten):

Sofort Banking is een Europese directe betaalmethode die bankonafhankelijk is en de klant naar diens eigen vertrouwde bankomgeving leidt bij betaling. Sofort Banking is TÜV-gecertificeerd en ontwikkeld door Payment Network AG. De klant betaalt via een beveiligd betalingsformulier met gecodeerde datatransmissie. De online-banking toegangsdata van de klant worden niet bewaard. Sofort Banking behoort tot één van de veiligste Europese betaalmethodes op het internet.

3. iDEAL (geen extra kosten):

Met iDEAL kan de klant vertrouwd, veilig en makkelijk online betalen. De klant rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van diens eigen bank.

4. Kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro) (2% transactiekosten)