close

Dezittere DZT gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier onze privacy verklaring.

U zou graag postzegels verkopen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres want met ongeveer dertig jaar ervaring is de papa des huizes (Diederik Dezittere) één van de grootste specialisten van België wat betreft postzegels met als grote specialiteit postzegels van België en postzegels van (West-) Europa. Natuurlijk kan u ook voor zegels uit andere werelddelen bij hem terecht en voor zijn zeer uitgebreid klantenbestand is hij  momenteel ook op zoek naar postzegelcollecties van China. Door de jarenlange ervaring kunnen er zelfs zeer waardevolle stukken aangekocht worden zonder dat een certificaat van echtheid aanwezig is. Indien het voor u moeilijk is om tot in één van onze winkels te komen of de collectie postzegels die u wilt verkopen is te groot kan er ook een afspraak ter plaatse gemaakt worden.

In onze winkels in Hasselt en Oostende is doorlopend een specialist aanwezig zodat u daar zelfs zonder afspraak met uw collectie postzegels terecht kan om deze te verkopen.

Ik wil mijn collectie postzegels verkopen maar hoe gaat dit in zijn werk?

Eerst en vooral zouden wij willen vermelden dat de vorm van aanbieden van de postzegels niet belangrijk is. Of uw postzegels nu in postzegelboeken zitten of gewoon in enveloppen of zelfs een doos met postzegels, alles is welkom en de essentie van de collectie zijn steeds de postzegels zelf.

Wij zullen dan in uw aanwezigheid de postzegels bekijken en de waarde van de postzegels bepalen aan de hand van de inhoud van de collectie en de kwaliteit van de postzegels. Zo zijn ongestempelde zegels met een intacte gomlaag bijna steeds meer waard dan gestempelde zegels of zegels waarvan de gomlaag (lijm) beschadigd is (bv. zegels die opgeplakt werden of zegels met scharnier) maar ook met die zegels kan u bij ons terecht.

Na het controleren van de postzegels zullen wij u het bedrag meedelen dat de collectie voor ons waard is en wat wij willen betalen en dan heeft u de keuze van de collectie te verkopen of deze terug mee te nemen.

Indien u de collectie verkoopt wordt deze direct aan u uitbetaald.

Indien ik mijn postzegels niet verkoop, moet ik dan kosten betalen?

Indien u zelf tot in één van onze winkels komt met uw postzegels is dit steeds gratis, ook als u de postzegels niet verkoopt. Indien u graag heeft dat wij ter plaatse komen dan is dit in sommige gevallen ook gratis (afhankelijk of wij speciaal moeten rijden of dat wij ook andere afspraakplaatsen hebben in de buurt)maar dan kan u best eerst even telefonisch contact opnemen met Diederik Dezittere (016/63.34.58 of 0475/23.69.17) om dit te bespreken en eventueel een afspraak te maken.