close

Dezittere DZT gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier onze privacy verklaring.

Levering

Artikel 7 – Levering

D.Z.T. zal de nodige zorgvuldigheid en zorg in acht nemen bij het in ontvangstnemen en leveren van de goederen.

Door D.Z.T. worden verschillende wijzen van levering voorzien, afhankelijk van de plaats of het land alwaar de goederen dienen geleverd te worden.

De in dit artikel vermelde leveringstijden kunnen in sommige gevallen afwijken van de meegedeelde termijn. D.Z.T. is echter niet verantwoordelijk voor enige vertraging of het uitblijven van levering door toedoen van de vervoerder. Een laattijdige levering kan in geen geval aanleiding geven tot een vordering tot schadevergoeding door de klant opzichtens D.Z.T.

Evenmin kan D.Z.T. aansprakelijk gesteld worden indien het goed verloren gaat of beschadigd wordt in geval van overmacht of door toedoen van de vervoerder. In geval het goed desgevallend niet kan geleverd worden aan de klant, zal D.Z.T. de door de klant gemaakte kosten in het kader van deze bestelling terugbetalen.

In alle andere gevallen gaat het risico van het goed over vanaf het ogenblik van de in ontvangstname door de klant of een door hem aangewezen derde.

D.Z.T. biedt volgende leveringsmogelijkheden aan:

Levering aan huis:

Als plaats van de levering geldt het adres dat de klant aan D.Z.T. kenbaar heeft gemaakt.

België, Luxemburg en Nederland:

De leveringen gebeuren van maandag tot vrijdag door de firma GLS (of uitzonderlijk een andere verzendingsfirma of de post) tegen aftekening van het leverbewijs.

Er dient met volgende leveringstermijnen rekening gehouden te worden:

  • De goederen zijn op stock: de normale levertijd voor deze goederen bedraagt 1 tot 4 werkdagen vanaf de ontvangst van de betaling. Uitzonderlijk kan het voorkomen dat de leveringstermijn langer is dan 1 tot 4 werkdagen, aangezien D.Z.T. werkt met externe logistieke partners.
  • De goederen die niet op stock zijn: deze goederen worden door D.Z.T. besteld bij haar leveranciers. Vanaf het ogenblik dat D.Z.T. deze goederen mag ontvangen, worden deze onverwijld naar de klant toegezonden. Indien de bestelling van de klant bestaat uit meerdere artikels, zal de bestelling door D.Z.T. pas aan de klant worden toegestuurd vanaf het ogenblik dat het laatste artikel van deze bestelling bij D.Z.T. toegekomen is. De geschatte levertijd voor goederen die niet op stock zijn bedraagt tussen de 4 tot 20 werkdagen.

Leveringen in België zijn gratis voor bestellingen vanaf € 120,- en in Luxemburg en Nederland voor bestellingen vanaf € 180,-. Bij bestellingen met een totaal bestelbedrag (incl. eventuele kortingen) van minder dan € 120,- (België) of  € 180,- (Luxemburg en Nederland) zijn de gewone vervoerstarieven van toepassing afhankelijk van het gewicht van het bestelde goed en met een maximum van € 9,14. Bij de bestelling zal de klant van de door hem te betalen leveringskosten geïnformeerd worden.

Frankrijk, Duitsland, Spanje en GB:

De leveringen gebeuren via de firma GLS (of desgevallend een andere verzendingsfirma of de nationale post) tegen aftekening van het leverbewijs.

Er dient met de volgende leveringstermijnen rekening gehouden te worden:

  • De goederen zijn op stock: de normale levertijd voor deze goederen bedraagt 3 tot 7 werkdagen vanaf de ontvangst van de betaling. Aangezien D.Z.T. met externe logistieke partners werkt kan het gebeuren dat deze leveringstermijn uitzonderlijk langer is.
  • De goederen zijn niet op stock: deze goederen worden door D.Z.T. besteld bij haar leveranciers. Vanaf het ogenblik dat D.Z.T. deze goederen mag ontvangen, worden deze onverwijld naar de klant toegezonden. Indien de bestelling van de klant bestaat uit meerdere artikels, zal de bestelling door D.Z.T. pas aan de klant worden toegestuurd vanaf het ogenblik dat het laatste artikel van deze bestelling bij D.Z.T. toegekomen is. De geschatte levertijd voor goederen die niet op stock zijn bedraagt 7 à 24 werkdagen.

Leveringen zijn gratis voor bestellingen vanaf respectievelijk € 210,- (Duitsland), €300,- (Frankrijk), €360,- (GB) en €350,- (Spanje). Bij bestellingen met een totaal bestelbedrag (incl. eventuele kortingen) van minder dan  € 210,- (Duitsland), €300,- (Frankrijk), €360,- (GB) en €350,- (Spanje) zijn de gewone vervoerstarieven van toepassing afhankelijk van het gewicht van het bestelde goed. Bij de bestelling zal de klant van de door hem te betalen leveringskosten geïnformeerd worden.

Afhaling in één van de winkels van D.Z.T.:

Het is mogelijk voor de klant om de bestelling zonder het moeten voldoen van enige portokost op te halen in één van de winkels van D.Z.T. gelegen te Brussel, Hasselt, Tielt-Winge of Oostende. Informatie aangaande het adres en de openingsuren van deze winkels kunnen bekomen worden via de website van D.Z.T.