Ons filiaal te Brussel (Philac) zal gesloten zijn op zaterdag 29/01/2022.

In prijs verlaagd! Officiële Belgische postzegelcatalogus 2022 (OCB/COB) Bekijk groter

Officiële Belgische postzegelcatalogus 2022 (OCB/COB)

OCB2022

Nieuw product

* Editie 2022
* 2-talig (NL/FR)

Meer details

Stockproduct

31,41 € incl. btw

-10%

34,90 € incl. btw

Meer informatie

Officiële Belgische postzegelcatalogus editie 2022 (OCB)


De Belgische postzegelcatalogus (incl. catalogusprijzen) uitgegeven door de Belgische beroepskamer van postzegelhandelaars van de Belgische postzegels (BBKPH) van aanvang tot heden. De volledige benaming van dit werk is “Officiële postzegelcatalogus België” maar in de volksmond wordt wel eens gesproken over de OCB (officiële catalogus België) of de OBP (officiële Belgische postzegelcatalogus). In deze catalogus kan u alle Belgische postzegels terugvinden van vroeger en nu met de afbeelding in kleur, de catalogusprijs, de uitgiftedatum, catalogusnummer en nog veel extra informatie. De Belgische postzegelcatalogus is opgedeeld in 2 aparte delen welke telkens samen in 1 verpakking verkocht worden.

Officiële Belgische postzegelcatalogus Deel 1:


Met de Belgische postzegels en alle subdomeinen van Belgische postzegels zoals automaatzegels, bezettingszegels, blokken, boekjes, briefkaarten, dagbladzegels, dienstzegels, erinnofilie, kleine velletjes, militaire zegels, niet aangenomen ontwerpen, papiersoorten,  plaatnummers, rolzegels, strafportzegels, zwart-wit velletjes en nog veel meer.

Officiële Belgische postzegelcatalogus Deel 2:


Met de zegels van de Belgische ex-Koloniën Belgisch Congo, Burundi (Koninkrijk en republiek),Democratische republiek (Congo),Katanga, lokale uitgaven (Albertville en Stanleyville), onafhankelijke staat Congo, postvrijdom zegels (India), postpaketten (Vicicongo), Republiek Congo, Republiek Zaïre,Ruanda-Urundi, Rwanda, Sud-Kasai.
De officiële Belgische postzegelcatalogus is echt onmisbaar voor de Belgische filatelist die alles wilt weten over de Belgische zegels en in deze uitgave werden nieuwe variëteiten en zelfs een volledig nieuwe rubriek aan toegevoegd alsook werd deze catalogus aangepast aan de schommelingen op de internationale markt. De Belgische postzegelcatalogus verschijnt jaarlijks en gewoonlijk gebeurt dit in of rond de maand oktober.

Datasheet

Land / werelddeelBelgie
Jaartal2022
Materiaalpapier / karton
Soortvoor postzegels

Downloaden