close

Dezittere DZT gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier onze privacy verklaring.

Previous
Next

Officiële Belgische postzegelcatalogus 2024 (OCB/COB)

Referentie OCB2024
€ 34,90
€ 31,41 10% korting
Inclusief belasting

* editie 2024
* 2-talig (NL/FR)

Stockproduct

Officiële Belgische postzegelcatalogus editie 2024 (OCB)


De Belgische postzegelcatalogus (incl. catalogusprijzen) uitgegeven door de Belgische beroepskamer van postzegelhandelaars van de Belgische postzegels (BBKPH) van aanvang tot heden. De volledige benaming van dit werk is “Officiële postzegelcatalogus België” maar in de volksmond wordt wel eens gesproken over de OCB (officiële catalogus België) of de OBP (officiële Belgische postzegelcatalogus). In deze catalogus kan u alle Belgische postzegels terugvinden van vroeger en nu met de afbeelding in kleur, de catalogusprijs, de uitgiftedatum, catalogusnummer en nog veel extra informatie.

Officiële Belgische postzegelcatalogus Deel 1:


Met de Belgische postzegels en alle subdomeinen van Belgische postzegels zoals automaatzegels, bezettingszegels, blokken, boekjes, briefkaarten, dagbladzegels, dienstzegels, erinnofilie, kleine velletjes, militaire zegels, niet aangenomen ontwerpen, papiersoorten,  plaatnummers, rolzegels, strafportzegels, zwart-wit velletjes en nog veel meer.

Met de zegels van de Belgische ex-Koloniën Belgisch Congo, Katanga, lokale uitgaven (Albertville en Stanleyville), onafhankelijke staat Congo, postvrijdom zegels (India), postpaketten (Vicicongo), Ruanda-Urundi, Rwanda, Sud-Kasai.

De officiële Belgische postzegelcatalogus is echt onmisbaar voor de Belgische filatelist die alles wilt weten over de Belgische zegels en in deze uitgave werden nieuwe variëteiten en zelfs een volledig nieuwe rubriek aan toegevoegd alsook werd deze catalogus aangepast aan de schommelingen op de internationale markt. In deze poszegelcatalogus zit ook een gratis niet aangenomen ontwerp van 2024 met als thema "De Pleinen van Aarlen”. De Belgische postzegelcatalogus verschijnt jaarlijks en gewoonlijk gebeurt dit in of rond de maand oktober.

Materiaal papier / karton
Land / werelddeel Belgie
Soort voor postzegels
Jaartal 2024