Ons filiaal te Brussel (Philac) zal gesloten zijn op zaterdag 29/01/2022.

De familie Dezittere,

Wie zijn wij?

Onze familie is reeds gespecialiseerd in postzegels, munten en toebehoren voor verzamelaars sinds 1980. Ondanks dat hun studies (Elke Pedagogie en Ron Kinesitherapie) andere carrières doen vermoeden is het "de nieuwe generatie", Elke en Ron Dezittere die op 27 juni 2003 overgaan tot de oprichting van NV Dezittere (D.Z.T). Wat later wordt ook de vestiging in Brussel (Philac D.Z.T) opgenomen in deze vennootschap en eind 2009 is er de opening van de nieuwe winkel te Oostende.

Wij zijn ook Invoerder voor België van Davo postzegelalbums

en tevens de meeste andere filatelistische merken zoals Leuchtturm / lighthouse, Lindner, Safe, Yvert&Tellier, Michel postzegelcatalogi, Hawid klemstroken, Schaubek, .... en hiernaast zijn wij ook verdeler van enkele Belgische merken zoals Lukos-Vinya (verzamelkaften en PVC verzamelbladen) en Excellent (postzegelbladen).  Ook hebben wij ons eigen huismerk (DZT) van insteekboeken en insteekkaarten voor postzegels.

Ook zijn wij de groothandelaar die de officiële Belgische postzegelcatalogus (OBP) verkoopt

en dit zowel aan handelaars als aan particulieren en daarnaast verdelen wij ook vele andere catalogi voor verzamelaars zoals de Belgische muntcatalogus Morin, de catalogus voor champagnecapsules Lambert en de Prifix, philex, NVPH, Michel en Yvert & Tellier catalogi.

Daarnaast

Kan u bij ons ook terecht voor de verkoop van goud (juwelen, munten, blokjes, tanden, ...) en de aan- en verkoop van munten en postzegels. Met meer dan 30 jaar ervaring is pater familias Diederik Dezittere de spécialist voor het aankopen van de meest gespecialiseerde collecties van postzegels en munten.

Op de adressenpagina kan u zien in welke vesteging u terecht kan voor welke activiteit.